Den globale sikkerhed bliver endnu en gang opgraderet

imagesDen tiltagende frygt for terrorisme gør, at international samhandel bliver pålagt yderligere sikkerhedskrav. I første omgang er det ikke lovgivning, der skærpes, men at myndigheder i flere lande hæver sikringsniveauerne, og det er ikke ukendt for mange, at Frankring allerede har skærpet kravene. Dette påvirker international handel – og afsætning.

For at levere varer og gods til samarbejdspartnere på tværs af landene, er det derfor nødvendigt for virksomhederne at have sikringsniveau – og sikringsorganisation, der er i overensstemmelse med de krav og sikringsniveauer som samarbejdspartnere er nødt til at honorere, for at overholde de lokale myndigheders krav til sikkerhed.

Kort sagt: Hvis virksomhedens supply chain skal være ubrudt, skal de varer man modtager og afsender, sikres i overenstemmelse med det sikringsniveau man skal samarbejde med.

Guardian – srm kan tilbyde en plan, der sikrer virksomheden “her og nu” og sikrer jeres virksomheds produktion og afsætning. Planen kan afløses af en permanent løsning.

Guardian – srm team af sikringseksperter består bl.a. tidligere chef for Jægerkorpset, Jens Mandøe og anerkendt sikringsekspert, Johnny Dalgaard, som rådgivere og udførere.

Såfremt der ønskes yderlige oplysninger, kontakt Johnny Dalgaard på jd@guardian-srm.com eller Guardian-srm på mobil +45 41 100 300 eller på mail guardian@guardian-srm.com